Kúpiť dámske bicykle – e-shop

Sprievodca výberom
dámskych bicyklov


Dámsky bicykel  >  Ako vybrať elektrobicykel s ohľadom na jeho životnosť?

Ako vybrať elektrobicykel s ohľadom na jeho životnosť?

Pri výbere elektrobicykla nemá byť podstatná len cena, ale aj účel jeho využitia. Ak má bicykel vydržať dlhšie ako 50km výlety, prípadne uniesť ťažšieho jazdca, mal by byť dobre vybavený.

U elektrobicykla posudzujeme mechanické diely:

  • ložiskové osadenia
  • osi
  • odpruženie
  • brzdy
  • pohyblivé časti

Na ich kvalite závisí životnosť bicykla, jeho dojazd a celkový pocit z jazdy. Tieto diely určujú tiež jazdné vlastnosti bicykla pri vybitej alebo vypnutej batérii. Napríklad nekvalitné ložiská alebo lacný motor môžu bicykel brzdiť a zvyšujú tak nároky na jazdcovu fyzickú kondíciu.

Navyše jazda na elektrobicykli je dynamickejšia a jeho mechanické časti sú namáhané oveľa viac než u bežného bicykla.
Kľúčové pre vašu bezpečnosť sú spoľahlivé brzdy, už preto, že elektrobicykel je rýchly a má vzhľadom k vyššej váhe dlhú brzdnú dráhu. Dbajte tiež na to, aby mal vyhliadnutý bicykel funkciu automatického odpojenia motora pri brzdení.

Jazdite lacno a ekologicky

Keď si dobre vyberiete, určite budete spokojní, pretože na elektrobicykel nemusíte skladať vodičské skúšky ani platiť drahé povinné poistenie.

Využijete ho na dopravu, zábavu aj ako dobrý kardio tréning, pričom elektromotor vás chráni pred nadmernou námahou.

Vyskúšajte Elektrobicykle - najnovší trend vo svete bicyklov! Dámske aj pánske, mestské, trekingové, horské.

Zdieľajte článok



Odporúčame dámske bicykle






Ďalšie novinky

Dámsky bicykel do mesta

Dámsky bicykel do mesta charakterizuje rám s jednou trubkou, ktorý umožňuje jednoduché nasadanie aj menej pohyblivým osobám, a celková konštrukcia prispôsobená ženskej postave. A samozrejme k nemu patrí aj atraktívny dizajn.

Dámsky horský bicykel

Kvalitný dámsky horský bicykel je prispôsobený ženskej postave. Ľahko sa ovláda, je spoľahlivý, bezpečný a tiež krásny. Milé dámy, právom majte na svoj nový horský bicykel vysoké nároky. Len tak vás bude terénna jazda tešiť!

Pozvanie na bicykel do Jeseníkov

Pozývame vás na Rychlebské stezky do Jeseníkov, na zábavné jazdy na horskom bicykli v tesnom kontakte s prírodou. Začiatok aj koniec je v obci Černá Voda.

Dámske bicykle z výpredaja môžu byť aj za polovičnú cenu

Stačí, aby mal dámsky bicykel drobnú chybu, pričom je 100% funkčný, a už sa zlacňuje o desiatky percent. Niekedy aj takmer na polovicu pôvodnej ceny. A môže to byť napríklad značkový bicykel z minulej sezóny. Koho by nelákal tak výhodný nákup? Je však dôveryhodný?

všetky novinky