Kúpiť dámske bicykle – e-shop

Sprievodca výberom
dámskych bicyklov


Dámsky bicykel  >  Dámske bicykle recenzie, recenzie dámskych bicyklov

Dámsky bicykel - recenzie zákazníkov

Vyberte si dámsky bicykel podľa skúseností a recenzií ostatných zákazníkov!

Súhrn recenzií produktu Dámsky bicykel:

Priemerné hodnotenie 5/5 podľa 30 recenzií

Recenzia Skladací bicykel DHS City Line 2024 - model 2012

málo zaberie priestoru k uskladneniu , výborný na pohodové výlety a presuny v meste

Celkové hodnotenie: 9.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 05.05.2013)

kvalita za rozumnú cenu

zatiaľ nič



Recenzia Dámsky horský bicykel Kreativ 2604 26" - model 2018

Len skoda ze su vo výbave neni aj blatniky ,tie musime dokupit

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 02.04.2018)

Poskladany na 80% co bolo super prisla som s prace a priatel mi zatial zlozil bike super je Super cena Odmena za nakup dalsi a zlava za registráciu



Recenzia Detský bicykel DHS Kreativ 2014 20"

tento bicykel môžeme len vrelo odporúčať-konštrukčne stabilný, ľahko ovládateľný, cenovo výhodný a v neposlednom rade aj veľmi vzhľadný :-)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 27.08.2013)

vynikajúci pomer kvalita-cena veľmi dobrá stabilita a pevnosť konštrukcie bicykla primerane ťažký-dieťa s ním bezproblémovo manipuluje napriek obsahujúcej prevodovke, z čoho sme mali najprv obavy, je tento bicykel ľahko ovládateľný



Recenzia Detský bicykel DHS Kreativ 2014 20"

Super bicykel.

Celkové hodnotenie: 8.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 10.05.2013)



Recenzia Skladací bicykel DHS 2024 - model 2011

Tento výrobok zodpovedá mojej predstave o bicykli, keďže skladací bicykel som už používala aj predtým. Bicykel mi vyhovuje, možno by som doplnila ešte na zadný nosič košík. Produkt by som odporučila aj ostatným, využíva ho i dcéra.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.05.2011)

už som podobný bicykel mala vyhovuje prevedenie bicykla vyhovuje cena vyhovuje farba



Recenzia Trekingový bicykel DHS City Line 2831

rozmýšlal som nad reklamáciou ale to že má môj bicykel dve stopy je rarita a verím že chyba nastala vo výstupnej kontrole , som zvedavý ako sa bude bicykel časom správať, ( bude mi stále niečo pripomínať) ale veľmi si pochvaľujem 28 kolesá , jazdím každý deň spolu 14km do práce a už za 26y by som nemenil.

Celkové hodnotenie: 6.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 01.05.2013)

dobrá cena , kvalitné diely, dobrý posed , ľahká jazda

slabé dielenské spracovanie , napriek značkovým dielom ako brzdy, prehadzovačka a pod . kostra vykazuje odchýlku ktorá zrejme nastala pri zváraní rámu, blatníky trebalo dlho ustavovať aby kryli gumy



Recenzia Mestský bicykel DHS Citadinne 2636 26" - model 2015

bola som 6x v obchode kde sa mi dostatocne nevenovali v internetovom obchode insportline som si v klude vedela vybrat podla popisu o tovare.Na bicykli sa mi zatial jazdi velmi dobre som spokojna urcite odporucim aj znamym a kamaratom

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 25.09.2015)

nema funkcie ktore nevyuzijem cena a kvalita rychle dodanie



Recenzia Dámsky trekingový bicykel Kreativ 2614 26" - model 2017

bicykel je výborný, vďaka prevodom sa ľahko ovláda, som seniorka a preto som si ho vybrala, že je celkovo menší a veľmi dobre sa naň nastupuje

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.09.2017)

nefungujú svetla, nedalo sa to ani nastaviť, dala som si svoje



Recenzia Dámsky trekingový bicykel Kreativ 2614 26" - model 2018

Bicykel používam denne, takže spokojnosť. Pri preprave zrejme spadol, keďže viaceré časti boli krivé a musela som tomu venovať viac času, montovanie pedálov a riadidiel bolo rýchle. Celkovo hodnotím veľmi dobre.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 04.06.2018)



Zdieľajte článok


Odporúčame dámske bicykle






Novinky

Dámsky bicykel do mesta

Dámsky bicykel do mesta charakterizuje rám s jednou trubkou, ktorý umožňuje jednoduché nasadanie aj menej pohyblivým osobám, a celková konštrukcia prispôsobená ženskej postave. A samozrejme k nemu patrí aj atraktívny dizajn.

Dámsky horský bicykel

Kvalitný dámsky horský bicykel je prispôsobený ženskej postave. Ľahko sa ovláda, je spoľahlivý, bezpečný a tiež krásny. Milé dámy, právom majte na svoj nový horský bicykel vysoké nároky. Len tak vás bude terénna jazda tešiť!

Pozvanie na bicykel do Jeseníkov

Pozývame vás na Rychlebské stezky do Jeseníkov, na zábavné jazdy na horskom bicykli v tesnom kontakte s prírodou. Začiatok aj koniec je v obci Černá Voda.

Dámske bicykle z výpredaja môžu byť aj za polovičnú cenu

Stačí, aby mal dámsky bicykel drobnú chybu, pričom je 100% funkčný, a už sa zlacňuje o desiatky percent. Niekedy aj takmer na polovicu pôvodnej ceny. A môže to byť napríklad značkový bicykel z minulej sezóny. Koho by nelákal tak výhodný nákup? Je však dôveryhodný?

všetky novinky